Corratec és My Esel kerékpárgyárak

Szenzációs hírek a kerékpársport élvonalából a Corratectől

UCI
UCI
2021.01.21 18:10
Szenzációs hírek a kerékpársport élvonalából a Corratectől

Breaking! – Szenzációs hírek a kerékpársport élvonalából a Corratectől:

A Corratec visszatért a versenykerékpározás elitjébe: a UCI Pro Team Vini Zabu versenyzői a 2021-es és 2022-es szezonban Corratec CCT EVO kerékpárokkal állnak rajthoz.

A versenyzők első benyomásai a csapat  új kerékpárjáról:

"A CCT EVO rendkívül merev, különösen a hátsó háromszög, a hajtómű és a fejcső. Tökéletes a gyors sprintekhez és a meredek emelkedőkhöz. De nemcsak hegynek fölfelé,  a CCT EVO önmagában is klasszis, lefelé, a gyors downhill szakaszokon is rendkívüli biztonságot és irányítható kerékpározási élményt nyújt. Röviden összefoglalva a tökéletes versenygép a UCI Pro Tour szintű versenyeken. "

A Corratec teljes csapata várakozásokkal tekint az együttműködésre.

Bár ma szinte az egész világ e-bike lázban ég, és a Corratec nagyon sikeres az elektromos kerékpárok gyártásában, szeretnének hűek maradni a gyökereikhez a versenykerékpárokhoz. Így megtiszteltetés a Corratec számára, hogy egy első osztályú kerékpárcsapat számára biztosít prémium kerékpárokat. A cég harminc éves történetében meghatározó szerepet játszanak a versenybiciklik akár országúti, akár mtb. A gyárat alapító család a mai napig szorosan kötődik az olasz kerékpársporthoz, így esett a választás a nagyon sikeres Vini zabú csapatra.

Sok sikert kívánunk a csapatnak a 2021-es szezonra!

 

Vini Zabu Corratec

#corratec

#passionofcycling

#cctevo

#secretofspeed

#ForZabu