Blog

5 érv az elektromos rollerek vásárlása mellett

Doc Green
2021.03.10 16:49

5 érv az elektromos rollerek vásárlása mellett

 

Régóta gondolkodsz egy elektromos roller beszerzésén?

Ebben a posztban összefoglaljuk a termék legfontosabb előnyeit.

  1. Hordozhatóság

Az elektromos rollerek talán a legkönnyebben hordozhatóak az elektromos meghajtású járgányok között – talán csak az összecsukható elektromos kerékpár közelíti meg valamelyest.  Sokan szeretnék használni a motoros közlekedési eszközöket, de túl nehézkesnek vagy túl technikásnak tartják őket ahhoz, hogy praktikusak legyenek. A motorkerékpárok nagyszerűek, de jogosítványra és biztosításra szükség van a vezetéséhez. Az elektromos kerékpárok kiválóak, de sokszor nem megoldott a biztonságos napközbeni tárolásuk. Az elektromos rollerek viszont könnyűek (a mi modelleink 10 és 13 kg súlyúak) és összecsukhatóak, így könnyen tárolhatók és hordozhatóak. Összecsukva kis helyet foglal, egy kézzel megfogva egyszerűen csak úgy viheti magával, akár egy kis bőröndöt, vagyis gyakorlatilag bárhová elviheti. Aztán amikor szükséged van rá, egy mozdulattal kinyitod, és már úton vagy!

 

  1. Környezetbarát

Nem írhatunk cikket az elektromos rollerek előnyeiről a környezet megemlítése nélkül. Korunk meghatározó geopolitikai problémája a klímaváltozás. Némi előrelépés már tapasztalható a környezetbarát közlekedési módok és a károsanyag-kibocsátás csökkentése terén, és az e-roller pontosan illeszkedik ebbe a trendbe. Csak nagyon kis mennyiségű villamos energiát használ, és nem nincs semmilyen káros kibocsátása, így használatával hozzájárulsz városod tisztább levegőjéhez . Megbízható, megfizethető és környezetbarát közlekedési eszköz.

(kép zöldben)

 

  1. Csendes

A városi utazás és a csend két külön fogalom. A városi közlekedés legtöbb eszköze jelentős mennyiségű zajszennyezéssel jár - autók, motorok, buszok, vonatok - mind hihetetlenül hangosak. Még a járás is zajos lehet, ha kemény talpú cipő van rajtad ????  Próbáld ki az elektromos rollert  (linkeld https://smile-ebike.hu/E-BIKE-TESZTELES )  szinte teljesen hangtalan. A leggyorsabb és legcsendesebb módja, hogy eljuss A-ból B-be a városon belül. Biztos neked is van vagy volt olyan szomszédod, aki nagyon korán indul a munkába,  vagy nagyon későn ér haza, és mindig meghallod amikor késő este vagy kora reggel indul vagy érkezik. Ha lenne egy elektromos rollerje, nem hallanál semmit ????.

  1. Aktivitás + balance

A mozgásszegény életmód egyike korunk kihívásainak. Sokan ülőmunkát végzünk, és a legtöbben autóval vagy tömegközlekedéssel járnak munkába.  Sokunknak nehéz megtalálni a mindennapi testmozgáshoz szükséges szabadidőt. Elektromos rollerrel mégis lehetőség van a mozgásra olyankor, amikor egyébként autóval vagy közösségi közlekedéssel utaznál. Igaz, hogy az elektromos roller használata nem helyettesíti az edzést, de a rolleren állva észrevétlenül aktiválálod a törzs izmait és javítod egyensúlyodat. (Ha ennél több mozgásra vágysz miközben eljutsz munkahelyedre, válaszd elektromos kerékpárjainkat)  (linkeld https://smile-ebike.hu/city-varosi-elektromos-kerekpar )    A roller használata nagyszerű módja annak, hogy egy helyben ülés helyett picit aktívabb legyél. Legyen ez az első lépés egy egészségesebb életmód felé vezető úton.

 

  1. Biztonság

Minden közlekedési módnak megvan a veszélye. Ha gyorsabban halad, mint a gyaloglás, megnő a baleset kockázata – még egy olyan egyszerű mozgásforma, mint a kocogás közben is történhet botlás vagy sérülés. Összehasonlítva más eszközökkel, mint például a kerékpározás, a görkorcsolyázás vagy a hoverboard használata, a rollerek jelentik az egyik legbiztonságosabb lehetőséget, ha megfelelő körültekintéssel használod. Először is egyszerűen leléphetsz a rollerről, ha hirtelen vészhelyzetet tapasztalsz. Ezt nehezebb lehet megtenni kerékpárokkal (ezért elengedhetetlen a jó fék) és lehetetlen a görkorcsolyával vagy a deszkával. Másrészt mindegyik nálunk kapható modell (link: https://smile-ebike.hu/elektromos-roller)  kettő különféle fékkel felszerelt, hogy azonnal megállhass amikor szükséges, illetve első-hátsó világítás és fényvisszaverők, valamint csengő gondoskodnak arról, hogy a többi közlekedésben résztvevő számára minden helyzetben látható / hallható legyél. Mindegyik Doc Green rolleren a városi közlekedéshez optimalizáltan limitált az elérhető sebesség (és Eco mód használatával ezt te tovább limitálhatod, hogy ezáltal is növelni tudd az elérhető hatótávot).  Az elektromos roller elég gyors ahhoz, hogy hasznos és élvezetes legyen a használata, de elegendő kontrollt biztosít ahhoz, hogy biztonságban érezd magad rollerezés közben.