E-Mountain bike

Elektromos kerékpár + Mountain bike

E-MTB

 

Az eMTB-vel szemben támasztott igények nagyon változatosak, épp ezért e-Mtb-ből is sokféle típus létezik. Mindegy, hogy meredek emelkedőt vagy technikailag nehéz útvonalat választasz, az e-bike elektromos támogatása azt jelenti, hogy segítségével bármilyen terepen helyt tudsz állni. Az erős középmotornak köszönhetően a kerékpár olyan erőre támaszkodik, amelyet a saját izmaid nem tudnak leadni.

Széles mezei és erdei ösvényeken, vagy közepes nehézségű, viszonylag egyenletes, nagyobb bukkanók nélküli utakon szeretnél tekerni?  Az ún. hardtail (merev vázas) elektromos rásegítésű mountainbike bicikli megfelelő lesz neked.

Elsősorban nehezebb terepen és főleg hegyről lefelé használnád a biciklit? Az E-Fully , tehát az összteleszkópos e-mtb lesz neked a jó választás. A fully elektromos kerékpár több kényelmet nyújt, ha meredek hegyi ösvényekről és bukkanós, technikás terepről van szó. A hátsó rugózás segítségével a hátsó kerék leköveti a talaj egyenetlenségeit, így jobb vezetési dinamikát, menetstabilitást és kényelmet nyújt.

Tovább