Elektromos kerékpár vásárlás támogatás pályázat

E-bike pályázattal kapcsolatos aktuális információk

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az eredeti kiíráshoz képest, változott a pályázati felhívás az "Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása" (azaz Pedelec2020 Pedelec 2021) pályázatban.

Az aktuális Pályázati felhívás a Dokumentumtárból vagy erre a linkre kattintva érhető el.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket hogy a következő  benyújtási időszak: 2021.10.04. és 2021.10.08. között

150.000,-Ft állami támogatás pályázható / igényelhető az alábbi Corratec elektromos kerékpárok vásárlásához:

Megjelent az elektromos kerékpár vásárlás támogatásához a kiírás, részletesebb információk
30
Okt

pedelecpalyazat2020

Pályázattal elnyerhető támogatás
Jelen program esetében kizárólag a pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők listáján” (https://elektromobilitas.ifka.hu) szereplő kereskedőtől beszerzett, jelen pályázati kiírás I/4.1. pontjában előírt műszaki követelményeknek megfelelő elektromos rásegítésű kerékpár beszerzéséhez nyújtható vissza nem térítendő támogatás.
A támogatás mértéke:
• Pedálszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 400.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 90.000 forint.
• Nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 900.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 150.000 forint.
A támogatással beszerezhető elektromos rásegítésű kerékpár darabszáma maximum 1 db, személyenként legfeljebb 1 db pályázat nyújtható be.
Egy személy több pályázat benyújtására akkor sem jogosult, amennyiben több bejelentett munkaviszonnyal/lakóhellyel rendelkezik.
A támogatást a Támogató az elszámolás jóváhagyását követően - a Kedvezményezett és a regisztrált Kereskedő között megkötött Engedményezési szerződés alapján - a regisztrált Kereskedő részére folyósítja
5
A pályázat benyújtását követően saját felelősségre az elektromos rásegítésű kerékpár beszerzése megkezdhető (azaz megrendelhető, adásvételi szerződés köthető és a beszerzési eljárásának megindításához szükséges, a megrendelő által a kereskedő részére előleg fizethető), de az elektromos rásegítésű kerékpár nem vehető át a Támogatói Okirat hatályba lépése előtt. Az elektromos rásegítésű kerékpár végszámla szerinti teljes vételár összegének kiegyenlítése a Kedvezményezett által kizárólag a Támogatói Okirat hatályba lépését követően történhet meg. A Támogatói Okirat kereskedő általi befogadásával a végszámla kiállítható. A végszámla fizetendő összege minimum az e-bike pályázattal elnyerhető támogatás összege.

Elektromos kerékpár pályázat további részleti >>>

Elektromos kerékpár pályázat e-bike támogatás
17
Okt

Az (ITM) Innovációs és Technológiai Minisztérium bejelentése szerint, akár 150.000,- Ft
állami támogatással lehet elektromos kerékpárt vásárolni.