Elektromos kerékpár vásárlás támogatás pályázat

E-bike pályázattal kapcsolatos aktuális információkAz aktuális Pályázati felhívás a HUMDA Dokumentumtárból  érhető el.

 

180.000,-Ft állami támogatás pályázható az alábbi nyomatékszenzoros Corratec márkájú, trekking, városi (city) és MTB - MTC elektromos kerékpárok vásárlásához:
Fontos!: A támogatás összege a vételárból kerül levonásra.
e-bike vásárlás állami támogatással, pályázat / igényelés ideje: 
2022.04.14-től nyílik meg a pályázati lehetőség, és 1 évig vagy a keretösszeg kimerítéséig elérhető lesz mindenki számára.

További részletekért, a pályázat ismeretéséhez, az e-bike támogatás igényléséhez, kérjük kattintson az alábbi linkre:
30
Okt

pedelecpalyazat2020

Pályázattal elnyerhető támogatás
Jelen program esetében kizárólag a pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők listáján” (https://elektromobilitas.ifka.hu) szereplő kereskedőtől beszerzett, jelen pályázati kiírás I/4.1. pontjában előírt műszaki követelményeknek megfelelő elektromos rásegítésű kerékpár beszerzéséhez nyújtható vissza nem térítendő támogatás.
A támogatás mértéke:
• Pedálszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 600.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 100.000 forint.
• Nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 1.200.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 180.000 forint.
A támogatással beszerezhető elektromos rásegítésű kerékpár darabszáma maximum 1 db, személyenként legfeljebb 1 db pályázat nyújtható be.
Egy személy több pályázat benyújtására akkor sem jogosult, amennyiben több bejelentett munkaviszonnyal/lakóhellyel rendelkezik.
A támogatást a Támogató az elszámolás jóváhagyását követően - a Kedvezményezett és a regisztrált Kereskedő között megkötött Engedményezési szerződés alapján - a regisztrált Kereskedő részére folyósítja
5
A pályázat benyújtását követően saját felelősségre az elektromos rásegítésű kerékpár beszerzése megkezdhető (azaz megrendelhető, adásvételi szerződés köthető és a beszerzési eljárásának megindításához szükséges, a megrendelő által a kereskedő részére előleg fizethető), de az elektromos rásegítésű kerékpár nem vehető át a Támogatói Okirat hatályba lépése előtt. Az elektromos rásegítésű kerékpár végszámla szerinti teljes vételár összegének kiegyenlítése a Kedvezményezett által kizárólag a Támogatói Okirat hatályba lépését követően történhet meg. A Támogatói Okirat kereskedő általi befogadásával a végszámla kiállítható. A végszámla fizetendő összege minimum az e-bike pályázattal elnyerhető támogatás összege.

Elektromos kerékpár pályázat további részleti >>>

17
Okt

Az (ITM) Innovációs és Technológiai Minisztérium bejelentése szerint, akár 180.000,- Ft
állami támogatással lehet elektromos kerékpárt vásárolni.